Om als Fotograaf / Filmmaker binding met het medium film te houden fotografeer en film ik regelmatig. Om ook de andere kant te begrijpen (het talent) ben ik in 2020 zelf begonnen als figurant en sta ik momenteel bij 2 Castingbureau’s ingeschreven. Heel erg leerzaam om zélf te ervaren hoe het is om voor een camera te staan deze keer maar ook om te leren van grote, professionele producties, de crew en de apparatuur waar zij mee werken. Ik heb in 2020 voor het eerst meegedaan aan een 48h Film Project in Amsterdam en dat heeft ertoe geleidt dat ik veel actiever wil zijn binnen die sector middels (Edel-)figuratie opdrachten.

De projecten waarin ik heb gefigureerd zijn o.a. de nieuwe Univé Verzekeringen commercial “Op De Fiets”, Netflix Speelfilm (Paparazzi fotograaf/Stage medewerker) Forever Rich, Netflix serie Dirty Lines (bezoeker Medische Kliniek), de Net 5 Serie Adem In, Adem Uit (hier speelde ik een Cafébezoeker) en de jeugdfilm Strijder. Deze laatste productie is nog niet uitgebracht. Zolang de producties nog in ontwikkeling zijn, is het niet toegestaan beeldmateriaal te delen online. Wanneer die beelden vrijgegeven mogen worden (dus na launchdate) zal ik ze hieronder bijzetten.

Voor Univé Verzekeringen heb ik gefigureerd als voorbijganger/bezoeker (2021 commercial te Alkmaar).

Voor Forever Rich heb ik als gefigureerd als Paparazzi fotograaf (buiten Ahoy-Rotterdam).

Voor de Net5 serie “Adem In, Adem Uit” heb ik gefigureerd als Café bezoeker.
Voor de Rotterdamse jeugdfilm Strijder heb ik gefigureerd als voorbijganger op de Willemsbrug. https://www.pathe.nl/film/25939/strijder
Voor de Netflix serie “Dirty Lines” heb ik gefigureerd als bezoeker van een kliniek in Huizen (Afl.1).
Voor Flikken Rotterdam heb ik gefigureerd voor een scene op een bruiloft.

Voor comedie serie De Poli (in het St. Antonius Ziekenhuis te Woerden) heb ik als verpleegkundige gefigureerd.

(Nog geen publiek beeldmateriaal voor handen).

Voor een Turkse film heb ik als buurtbewoner gefigureerd in Rotterdam.

Voor een advocatenserie (voor Videoland) op de Zuidas in A’dam heb ik gefigureerd als voorbijganger.

Voor een Indonesische Speelfilm (voor Netflix Asia) heb ik in Leiden gefigureerd als docent.